Blog

« Terug naar overzicht

IN THE PICTURE - DALEY

29 NOVEMBER 2021

Het komt niet (meer) zo vaak voor dat we iemand op straat aanspreken maar toen we Daley zagen werken op het strand konden we écht het niet laten. Hij heeft zo’n geweldige uitstraling, een bijzondere natural look, én social skills, ook niet onbelangrijk in de castingbranche! Daley was blij verrast en had zeker interesse om de branche te ontdekken maar wilde zich ook goed voorbereiden dus wilde hij éérst de CASTING CONVENTION volgen.

Daley had ooit eerder een shoot gedaan voor een e-bike campagne maar had nooit gedacht dat het iets is wat hij beroepsmatig zou kunnen doen. Eenmaal voor de camera zagen we meteen dat de camera van hem hield, bijna ieder shot was raak! En dat kreeg meteen een staartje (lees hieronder). Vanaf vandaag is Daley te boeken via ID|Casting.



LEES HIERONDER DALEY’S ERVARING:

"De Casting Convention heeft me geleerd mezelf helemaal te omarmen zoals ik ben, me te ontspannen en helemaal mezelf te zijn, en dat ik daarmee ook het beste in beeld kom. Ik vond het leuk om buiten m'n comfortzone te gaan, waardoor er een nieuwe, leuke wereld voor mij is opengegaan!

Het was voor mij een leuke en leerzame dag, compleet verzorgd, met een fijne opbouw. Het leukste van de dag vond ik de portfolioshoot omdat ik me steeds comfortabeler ging voelen voor de camera, een lijn die ik graag wil doorzetten. Het werkboek was een extra handvat om te gebruiken. Iets wat je kunt meenemen om later nog eens na te lezen.

Bo had een goede omgang met alle deelnemers. Door het vertrouwen wat ze tijdens de Casting Convention naar mij toe uitstraalde, kreeg ik meer vertrouwen in mezelf.

Ik wil zoveel mogelijk ervaring opdoen, alles toepassen in de praktijk, en daar weer van leren. Daarom heb ik besloten het Business Program te volgen. Voor mij is deze branche nieuw en Bo heeft hier veel ervaring in, dus ik kan nog veel van haar leren."

Het mooiste is dat we Daley 2 dagen na de Casting Convention hebben voorgesteld aan een fashion klant die meteen interesse had. Dát is wat een kwalitatief portfolio voor je kan doen!


Wil jij ook shinen tijdens castings en opdrachten? Wil jij weten hoe je jezelf optimaal kunt presenteren en profileren in de branche, hoe je makkelijker méér opdrachten aantrekt, en kun je nog wel wat frisse portfoliofoto’s gebruiken? SCHRIJF JE HIER IN voor de Casting Convention en reserveer jouw eigen plekje. Graag tot dan!

#casting #castingconvention #models #modelling #actors #firstimpression #perfectpitch #portfolio #portfolioshoot #lifestyleshoot #personalbranding #personaldevelopment #castingcall #newfaces #newtalent #talent #fotografie #photography #sterkinbeeld @utrecht


<Daley S

© ID|Casting 2024

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden