Blog

« Terug naar overzicht

IN THE PICTURE - JOSE

02 DECEMBER 2021

Wat nou zo mooi is, de Casting Convention is niet alleen een waardevolle training gebleken voor mensen die de castingbranche in willen. Een dag als deze biedt vooral ook heel veel reflectie in hoe je jezelf overall presenteert en profileert, zowel in de castingbranche als daarbuiten, bv. bij sollicitaties, op een feestje en meer. Zo tof om te lezen in de evaluaties dat de deelnemers het ook zo ervaren! Dat deze veelzijdige dag ze niet alleen tools biedt voor de branche, maar dat ze daarnaast ook veel zelfkennis opdoen én ze een boost aan energie krijgen van deze dag!

Zo ook José, die voorafgaand erg enthousiast was over haar deelname. Ze heeft de dag ervaren als een feestje, én voor ons was het een feestje dat ze deelnam! Haar natuurlijke manier van presenteren en bewegen voor de camera maakt dat we er alle vertrouwen in hebben dat ze een mooie carrière tegemoet gaat in de castingbranche. José is vanaf vandaag te boeken via ID|Casting.



LEES HIERONDER JOSÉ’S ERVARING:

“Ik heb de Casting Convention echt als een feestje ervaren! Deze dag zorgt er niet alleen voor dat je meteen meer tools tot je beschikking krijgt om leuke opdrachten binnen te slepen, maar het zorgde er bij mij ook voor dat ik meer zelfkennis kreeg, wat me veel energie heeft gegeven.

Ik vond het overall leuk om vanuit de ogen van Bo naar onze pitches te kijken en mee te doen aan de lifestyleshoot. Ook de persoonlijke adviezen aan de hand van de magische metafoor waren voor mij heel waardevol, omdat je hierbij ook echt bezig bent met jezelf in je kracht te zetten. Daarnaast heb ik veel gehad aan de informatie en thema’s als; Waar wordt in de castingbranche op gelet?, Hoe zit de business in elkaar? en Waar kun je als talent een verschil mee maken?

Bo heeft een ongedwongenheid en is een echte autoriteit in het vak, op een fijne manier. Ze heeft me vooral ook geholpen met de voorbereidingen voor een eerste kennismaking bij een casting of auditie of het maken van een zelftape, waar gas te geven, en waar op de rem trappen.”


Wil jij ook shinen tijdens castings en opdrachten? Wil jij weten hoe je jezelf optimaal kunt presenteren en profileren in de branche, hoe je makkelijker méér opdrachten aantrekt, en kun je nog wel wat frisse portfoliofoto’s gebruiken? SCHRIJF JE HIER IN voor de Casting Convention en reserveer jouw eigen plekje. Graag tot dan!

#casting #castingconvention #models #modelling #actors #firstimpression #perfectpitch #portfolio #portfolioshoot #lifestyleshoot #personalbranding #personaldevelopment #castingcall #newfaces #newtalent #talent #fotografie #photography #sterkinbeeld @utrecht
 

© ID|Casting 2024

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden