ON THE SPOT

« Terug naar overzicht

IN THE PICTURE - KIRSTEN

23 DECEMBER 2020

Kirsten had zich na een oproep van ons op social media aangemeld voor een fotoshoot voor een bouwfonds en vond het na deze productie te hebben ingevuld, belangrijk om zich verder te ontwikkelen, zodat ze nog méér van dit soort opdrachten zou kunnen aantrekken. Ze had nieuwe portfoliofoto's nodig en wilde graag leren hoe ze meer variatie in haar beeldmateriaal kon krijgen. Daarnaast vond ze het fijn om eens stil te staan bij vragen als "Hoe wordt ik gezien door anderen" en "Hoe laat ik mezelf zien". De reacties lezend van eerdere deelnemers aan de CASTING CONVENTION maakte dat ze zich aanmeldde. Het werd een dag die haar nog véél meer zou brengen dan dat ze verwacht had!



 


Wil jij ook shinen tijdens castings en opdrachten? Wil jij weten hoe je jezelf optimaal kunt presenteren en profileren in de branche en kun je nog wel wat frisse portfoliofoto’s gebruiken? Zaterdag 28 januari 2021 organiseren wij de volgende CASTING CONVENTION. SCHRIJF JE HIER IN en reserveer jouw eigen plekje. Graag tot dan!

#castingconvention #modelling #firstimpression #pitch #perfectpitch #portfolioshoot #lifestyleshoot #branding #personalbranding #personaldevelopment #casting #castingcall #fotografie #photography #fotoshoot #photoshoot #sterkinbeeld @utrecht
IN THE PICTURE - KIRSTEN

© ID|Casting 2024

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden