WERKWIJZE

Heeft u een aanvraag voor een training, dan gaan we eerst in gesprek met u wat het gewenste resultaat is van de training. Afhankelijk hiervan bepalen we welke trainingsacteur het beste past bij de vorm en inhoud van de gewenste training. Indien gewenst leggen we een of meerdere kandidaten aan u voor, voordat een definitieve keuze wordt gemaakt.

MAATWERK
Wanneer gewenst kunnen we de training ook voor u maken/schrijven in overleg met de betreffende trainingsacteur. Zo sluit de training naadloos aan op het DNA van uw medewerkers en uw bedrijf of organisatie.

EEN GOEDE VOORBEREIDING IS HET HALVE WERK
Wanneer de trainingsvorm en de trainingsacteur(s) gepland zijn, zorgen we ervoor dat de trainingsacteur/trice de juiste voorbereidingen treft, zodat er een maximaal resultaat op de dag zelf kan worden behaald. Op de dag zelf is de trainingsacteur ruim op tijd aanwezig zodat er voorafgaand aan de training alle ruimte is voor nader overleg met de aanwezige trainer of begeleider.
 
EVALUATIE
Belangrijk voor het resultaat is ook de terugkoppeling na een training, iets waarvoor onze trainingsacteurs ruim de tijd nemen. Hierin wordt naast de vorm en de aanpak, ook de communicatie tussen trainingsacteur en trainer besproken. Wanneer gewenst wordt dit op schrift aangeleverd zodat u dit kunt meenemen in uw eigen evaluaties.

NAZORG
Wanneer nodig leveren we ook nazorg, bijvoorbeeld wanneer tijdens een training iemand geraakt wordt door het onderwerp of een eerdere ervaring. Hiervoor hebben we diverse trainingsacteurs/trices beschikbaar in ons bestand met een ruime ervaring als psycholoog en/of coach.

(AAN)VRAAG
Heeft u nog vragen of wenst u een aanvraag te doen? Dan zien we deze met veel enthousiasme tegemoet. U kunt ons hiervoor bereiken op onderstaand telefoonnummer of u kunt een e-mail sturen naar info@idcasting.nl. We nemen zsm contact met u op.

Met creatieve groet,
ID|CASTING | Casting- en Trainingsbureau
M. +31(0)619198000
WERKWIJZE

© ID|Casting 2021

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden